FAQ

Wat houdt de actie in?

Koop tussen 1 februari 2023 00:00uur en 28 februari 2023 23:59uur tijdens de openingstijden van een fysieke winkel en/of de webwinkel van Krefel, Mediamarkt of Vanden Borre in Belgie of Mediamarkt in Nederland een Braun scheerapparaat Series 7/8/9, een IPL toestel 3/5 of een Oral-B iO 4/5/6 elektrische tandenborstel en ontvang per email een cadeaukaart t.w.v. 50 € (1 jaar geldig na ontvangst) van de winkel waar u uw aankoop heeft gedaan.

Hoe werkt de actie?

Koop tussen 1 februari 2023 00:00 en 28 februari 2023 23:59 bij een fysieke winkel van Krefel, Mediamarkt of Vanden Borre in België, hun webshops (www.krefel.be, www.mediamarkt.be of www.vandenborre.be) of bij een fysieke winkel van Mediamarkt in Nederland of hun webshop (www.mediamarkt.nl) één van de deelnemende producten. Bewaar uw kassaticket en maak er een kopie van. Download op deze website uw gratis adreslabel. Stop de kopie van uw kassabon in een envelop, tezamen met uw naam en emailadres. Uw envelop mag maximaal 20 gram wegen. Plak het adreslabel op de envelop en stop het zonder verdere frankering in een B-post of PostNL brievenbus voor 12 maart 2023 23:59. Indien uw kassabon voldoet aan de voorwaarden dan ontvangt u per e-mail een digitale cadeaukaart t.w.v. 50 € van de winkel waar uw aankoop heeft plaatsgevonden (1 jaar geldig na ontvangst).

Tot wanneer kan ik mijn kassaticket opsturen?

Deponeer de envelop met daarin de kopie van uw kassaticket voor 12 maart 2023 23:59 in een B-post of PostNL brievenbus. De poststempel van B-post of PostNL is hierin leidend. Uw aankoop heeft plaatsgevonden tussen 1 februari 2023 00:00uur en 28 februari 2023 23:59uur, dit is duidelijk zichtbaar op uw kassaticket.

Hoeveel aanvragen kan ik doen?

U kunt per huishouden/emailadres/IP-adres 1 aanvraag doen.

Moet ik mijn kassaticket opsturen naar de winkel?

Nee, u print op deze site het gratis adreslabel en plakt dit op een envelop. Let op dat u het juiste adreslabel print, er is een Belgisch en een Nederlands label. Stop in de envelop de kopie van uw kassabon tezamen met uw naam en emailadres. Let op: uw envelop mag niet zwaarder zijn dan 20 gram. De envelop deponeert u voor 12 maart 2023 23:59uur in een B-post of PostNL brievenbus.

Krijg ik ook een cadeaukaart bij een online aankoop?

Ja, uw aankoop dient plaats te vinden bij een fysieke winkel van Krefel, Mediamarkt of Vanden Borre in België of in hun webshops (www.krefel.be, www.mediamarkt.be of www.vandenborre.be) of bij een fysieke winkel van Mediamarkt in Nederland of in hun webshop (www.mediamarkt.nl).

Kan ik met mijn kassaticket een cadeaukaart afhalen?

Nee, u dient eerst een kopie van uw kassaticket op te sturen. Indien u voldoet aan de voorwaarden ontvangt u een cadeaukaart per email.

Moet ik verzendkosten betalen?

Nee, u ontvangt de cadeaukaart per e-mail.

Ik heb een fout (e-mail)adres opgegeven. Wat nu?

Na verzending van de aanvraag kunt u uw gegevens niet meer wijzigen en/of een aanvraag annuleren. Is er toch wat fout gegaan neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Bij welke producten krijg ik een cadeaukaart?

Klik hier voor een compleet overzicht van alle deelnemende producten.

Waar kan ik terecht met vragen en/of opmerkingen over de actie? Er is mij iets niet duidelijk.

Vragen over de actie kunt u stellen via de contactpagina. U krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.