FAQ

Wat houdt de actie in?

Koop tussen 20 december 2023 00:00uur en 26 december 2023 23:59uur tijdens de openingstijden van een fysieke winkel en/of op de webwinkel van hypermarkt Carrefour, Carrefour market of online in België (www.carrefour.be) voor minimaal 20 € aan producten van Oral-B, Head & Shoulders, Pantene, Gillette (behalve Gillette Intimate, Gillette Labs en King C Gillette), Bear Fruits, Venus en Jolly en ontvang gratis een digitale Carrefour cadeaukaart t.w.v. 20 € (1 jaar geldig na ontvangst).

Hoe werkt de actie?

Koop tussen 20 december 2023 00:00 en 26 december 2023 23:59 bij een fysieke winkel van hypermarkt Carrefour, Carrefour market of online in België (www.carrefour.be) voor minimaal 20 € aan producten van Oral-B, Head & Shoulders, Pantene, Gillette (behalve Gillette Intimate, Gillette Labs en King C Gillette), Bear Fruits, Venus en Jolly. Bewaar uw kassaticket en maak er een kopie van. Download op deze website uw gratis adreslabel. Stop de kopie van uw kassabon in een envelop, tezamen met uw naam en emailadres. Plak het adreslabel op de envelop en stop het zonder verdere frankering in een B-post brievenbus voor 9 januari 2024 23:59. Wanneer uw kassabon aan de voorwaarden voldoet, krijgt u een digitale Carrefour cadeaukaart t.w.v. 20 € per email. Let op: uw envelop mag niet zwaarder zijn dan 20 gram.

Tot wanneer kan ik mijn kassaticket opsturen?

Deponeer de envelop met daarin de kopie van uw kassaticket voor 9 januari 2024 23:59 in een B-post brievenbus. De poststempel van B-post is hierin leidend. Uw aankoop heeft plaatsgevonden tussen 20 december 2023 00:00 en 26 december 2023 23:59, dit is duidelijk zichtbaar op uw kassaticket.

Hoeveel aanvragen kan ik doen?

U kunt per huishouden/emailadres 1 aanvraag doen.

Moet ik mijn kassaticket opsturen naar de winkel?

Nee, u print op deze site het gratis adreslabel en plakt dit op een envelop. Stop daarin de kopie van uw kassabon tezamen met uw naam en emailadres. De envelop deponeert u voor 9 januari 2024 23:59 in een B-post brievenbus. Let op: uw envelop mag niet zwaarder zijn dan 20 gram.

Krijg ik ook een digitale cadeaukaart bij een online aankoop?

Ja, uw aankoop dient plaats te vinden bij een hypermarkt Carrefour, supermarkt Carrefour market of online in België (www.carrefour.be).

Kan ik met mijn kassaticket een cadeaukaart afhalen?

Nee, u dient eerst een kopie van uw kassaticket op te sturen. Indien u voldoet aan de voorwaarden ontvangt u een digitale cadeaukaart per email.

Moet ik verzendkosten betalen?

Nee, u ontvangt de digitale cadeaukaart per e-mail.

Ik heb een fout e-mailadres opgegeven. Wat nu?

Na verzending van de aanvraag kunt u uw gegevens niet meer wijzigen en/of een aanvraag annuleren. Is er toch wat fout gegaan neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Bij welke producten krijg ik een cadeaukaart?

Koop tussen 20 december 2023 00:00 en 26 december 2023 23:59 voor minimaal 20 € aan producten van Oral-B, Head & Shoulders, Pantene, Gillette (behalve Gillette Intimate, Gillette Labs en King C Gillette), Bear Fruits, Venus en Jolly bij een hypermarkt Carrefour, supermarkt Carrefour market of online in België (www.carrefour.be).

Waar kan ik terecht met vragen en/of opmerkingen over de actie? Er is mij iets niet duidelijk.

Vragen over de actie kunt u stellen via de contactpagina. U krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.